Najveća muzička robna kuća na Balkanu otvorila je vrata svim svojim posetiocima. Muzičarima i kupcima koji su dugi niz godina iščekivali prodajni prostor ovakve vrste, sada konačno možemo da kažemo da je jedinstvena ponuda stigla.
 
U najvećem show room-u muzičkih intrumenata na Balkanu, možete pronaći bukvalno sve instrumente koji su Vam potrebni od gitara, klavira, bubnjeva, ozvučenja i razglasnih sistema za klub ili restoran, DJ opreme ili rasvete – apsolutno sve na jednom mestu.
 
Sky Music Centar u svojoj ponudi nudi veliki izbor svih vodećih brendova muzičkih instrumenata i prateće opreme, od vrhunskih akustičnih, bas, električnih i klasičnih gitara, klavira, sintisajzera, klavijatura, aranžera i bubnjeva, preko pojačala, efektne i inteligentne rasvete, DJ i studijske opreme pa sve do showroom-a sa korišćenom opremom - zato sa pravom kažemo da smo mi najveća muzička robna kuća na Balkanu.
 
Priznatim muzičarima koji diktiraju trendove, pružamo inspiraciju da svoj stil nadograde sa modernom i naprednom tehnologijom poslednje generacije.
 
Muzičari i oni koji to žele da postanu, mogu uvek da potraže savet od naših profesionalnih prodavaca o najboljoj i najpovoljnijoj opciji, kreiranoj prema njihovim željama, zahtevima i potrebama. Naši prodavci koji su istovremeno i vrhunski muzičari tu su da vam pruže prave savete u odabiru i uputite vas ka krajnjem cilju - pronalasku pravog instrumenta, ozvučenja ili opreme.
 
Posebno se ponosimo izložbenim i prodajnim salonom, koji su pripremljeni i orijentisani kako za vrhunske izvođače i muzičare, tako i za početnike. Razvrstani su po muzičkim segmentima te Vam pružaju mogućnost da uporedite svaki instrument i da isprobate svoja muzička umeća i veštine.
 
Popularno je reći sve na jednom mestu, ali da je stvarno tako uverićete se već kod prve note. Muzika nije samo ono što čujemo, već ono što vidimo ... kvalitet je na prvom mestu!
 
Sky Music Center, Dimitrija Tucovića 28, Beograd